Националната молитвена закуска създава приятелства в интерес на семейството на

...
 Националната молитвена закуска създава приятелства в интерес на семейството на
Коментари Харесай

Гешев на молитвената закуска в САЩ. С кого се видя?

 „ Националната молитвена закуска основава другарства в полза на фамилията на демократичните страни ”. Това написа прокуратурата в профила си във Facebook и пусна фотоси от присъединяване на основния прокурор Иван Гешев в събитието в Съединени американски щати. Така държавното обвиняване опроверга спекулациите на медии у нас, че Гешев няма на участва на закуската.

От фотосите се вижда, че украинският президент Володимир Зеленски е отправил видеобръщение към участниците в събитието. Реч пред аудиторията е държал кралят на Йордания Абдула Втори, както и неговата брачна половинка кралица Рания.
-->
На Националната молитвена закуска изявление е направил и Билавал Бхуто Зардари, външен министър на Пакистан и наследник на Беназир Бхуто, първата жена водач на мюсюлманска страна в актуалната история, починала при атентат през 2007 година

Гешев има фотография и с Джим Слатъри, политик от Демократическата партия и член на Конгреса от 1983 до 1995 година

Самата Национална молитвена закуска по традиция бе открита с тирада на американския президент Джо Байдън, която той произнесе от центъра за гости на Конгреса пред публика от към 450 конгресмени, представители на държавната администрация и общественици.

Байдън прикани за единение на американската нация. На няколко пъти в речта си президентът приказва за потребността от възобновяване на разговора сред демократи и републиканци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР